Ontwerp mee aan nieuwe verpakkingen

SFA onderscheidt zich van concurrenten door eigentijds design en duurzame oplossing qua verpakking. Of je nu standaard verpakkingen zoekt je wilt sealbare producten op de markt brengen; SFA helpt jou bij al jouw vragen wat betreft verpakkingen. Als je zelf inspraak wilt hebben op het ontwerp en design van jouw verpakking, dan kun je hierover met SFA mee vergaderen. SFA kan kleine hoeveelheden verpakking aan leveren maar ook in bulk; het is maar net hoeveel verpakkingen je nodig hebt. Misschien heb je ze nodig voor een of ander project; ook dan en in andere gevallen helpt SFA je uit de brand met nieuwe kunststof of plastic verpakkingen.

Het portfolio van SFA

Op de website van SFA lees je meer over samenwerkingsverbanden of opdrachten die SFA inmiddels succesvol heeft voltooid. Verder kun je anno 2020 gemakkelijk online het assortiment aan standaard verpakkingen of ‘tailor made’, op maat gemaakte, verpakkingen bestellen bij SFA. Offertes kun je via de site aanvragen, lekker handig. Look-o-look, Bolletje en ijspaleis; ze gingen je allemaal al voor door met SFA in zee te gaan. De verpakkingen van deze merken zijn bijvoorbeeld in de supermarkt te vinden op de versafdeling of bij het snoepgoed. SFA heeft, dankzij de verpakkingen, meegewerkt aan de opkomst van bepaalde grote merknamen in Nederland.

Duurzame en eigentijdse verpakkingen

De verpakkingen van SFA zijn niet alleen tijdloos, bovendien zijn ze duurzaam. Door milieuvriendelijke plastic packaging te fabriceren, draagt SFA een steentje bij aan een groene wereld. Of het nu om het verminderen van het plastic gehalte gaat of om de haalbaarheid van verpakkingen; SFA heeft up-to-date oplossingen voor jou in petto. De verpakkingen die duurzaam en recyclebaar zijn, zijn in de twintigste eeuw erg in trek. SFA blijft eigentijds door op de hoogte te blijven van het werk van de concurrentie om daar vervolgens op originele wijze op in te haken met nieuwe verpakkingen.

 

Geef een antwoord