Dealers

Alles wat u moet weten over de dealers van Mechatrac

Mechatrac

Mecha Trac is een dealer die speciaal het merk Massey Ferguson landbouwwerktuigen levert.

F-Series gekenmerkt door een nummer van 4 cijfers zijn opeenvolgend in kwaliteit en vermogen. Van kleine compacte sterkte trekkers tot de grote jongens met alles erop en eraan. Van een kleine klassen en midden klassen tot de toppers die het zwaarste werk op het land aankunnen. Massey Ferguson is ontstaan door een bedrijfsfusie namelijk, Ferguson en Massey Harris, een Canadees bedrijf. De productie in landbouwwerktuigen is in 1914 gestart. Uiteindelijk heeft de onderneming 37 eigen fabrieken in negen landen. Door uitbreiding met licentiehouders zijn er nu 85 fabrieken in 31 landen. De verkoop is verspreid over 140 landen.

adele-payman-2oYMwuFgnTg-unsplash
elmarie-van-rooyen-GkOhgr4wmGw-unsplash

Mechatrac

Martien visser

Martien Visser is een in Friesland gevestigde dealer van landbouwwerktuigen.

De onderneming is in 1997 gestart als reparatie en onderhoudsbedrijf maar is uiteindelijk uitgebreid als specialist in landbouwwerktuigen. Visser levert onder andere de merken Fendt, Pottinger, JCB, Lely, Flingk en Brochures. Naast nieuwe werktuigen heeft Martien Visser ook gebruikte werktuigen in het aanbod.

phil-goodwin-Ys85uMksDHc-unsplash
Martien-Visser-levert-trekker-aan-staatsbosbeheer
nick-van-den-berg-tpyh8Eu7LgQ-unsplash
clint-patterson-ISdea29ZSPc-unsplash

mechatrac

Kraakman Perfors B.V

Dit is een dealer van het bekende merk John-Deere. Kraakman bestaat 90 jaar en is een bekend dealer van A merk werktuigen. Het werkgebied is zeer groot en de diversiteit van aanbod is ook enorm. Boeren, aannemers maar ook particulieren hebben een ruime keus. Voor iedere boeren of landelijke werkzaamheid is er een passende machine te koop.

De dealer levert zowel landbouw als maai, transport en bouwmachines. Kraakman is gevestigd in Middenmeer maar heeft vestigingen in meerdere plaatsen in Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht. De dealer heeft een showroom waarin de landbouwwerktuigen kunnen worden bezichtigd en heeft een aanbod van onder andere tractoren, hakselaars, voermengers, aardappelrooimachines, grasmaaiers, spuiten, opraap wagens enzovoort. 

De dealer heeft een snelle leverservice en kan de klant voorzien van uitgebreid advies over John-Deere producten. Daarnaast beschikt de dealer over een VA certificering die staat voor topkwaliteit aan producten. Daarnaast beschikt kraakman over een Fedecom veiligheidskeurmerk. Ook wel het COM-keurmerk genoemd special voor dealers van land, tuin en overige bouwmachines. Voor meer informatie kun je onze dealers pagina bezoeken.