Contactgegevens


Pollaan 49
7202 BV  ZUTPHEN

Postbus 113
7200 AC  ZUTPHEN

Telefoon: +31 (0)575-591911
Fax: +31 (0)575-516758

E: [email protected]
W: http://www.MechaTrac.nl


 

Routebeschrijving naar MechaTrac B.V.

MechaTrac B.V. is gelegen op het Industrieterrein "De Mars".

Vanuit Apeldoorn:
Op de A1 neemt U de afslag Voorst/Zutphen u volgt de borden richting Zutphen. Na het passeren van het plaatsnaambord Zutphen, gaat U bij de verkeerslichten linksaf om de oude IJsselbrug over te steken. Na de brug slaat U bij de verkeerslichten rechtsaf en bij de volgende verkeerslichten slaat U weer rechtsaf en gaat U onder de IJsselbrug door. U bevindt zich dan op het industrieterrein "De Mars". Deze weg volgt U, na ca.1 kilometer is MechaTrac B.V. gelegen aan de linkerzijde.

Vanuit Deventer:
U kunt ook de A1/E8 verder volgen tot Deventer. U neemt daar de afslag Deventer/Zutphen en volgt dan de borden richting Zutphen via Gorssel en Eefde. Als U Zutphen nadert (bordje bebouwde kom) dan gaat U bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf, U bevindt zich dan op het industrieterrein "De Mars". Na het viaduct gaat U bij de eerstvolgende kruising linksaf en na ca. 100 meter ziet U MechaTrac B.V. aan de rechterzijde.

Vanuit Arnhem:
Bij verkeersplein Velperbroek neemt U afslag Zutphen (A348). Deze weg  volgen tot aan de verkeerslichten, hier linksaf de N348 volgen via Dieren/Leuvenheim richting Zutphen. Bij de rotonde gaat u rechtsaf richting Zutphen/De Hoven. Bij de eerst volgende stoplichten gaat u rechtdoor over de oude IJsselbrug, dan slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf en bij het volgende verkeerslicht slaat u weer rechtsaf en u gaat onder de oude IJsselbrug door, u bevindt zich dan op het industrieterrein " De Mars". Deze weg blijft u volgen, na ca. 1 km is MechaTrac B.V. gelegen aan de linkerzijde.

Zutphen

 

Copyright 2001, MechaTrac BV
All rights reserved